Vigtige ting, du bør vide om sportsvæddemål

Når det kommer til sportsvæddemål, er der nogle få vigtige ting, du skal vide. En af dem er, at underdogs er bedre end favoritter. Men selv hvis du er en stor fan af underdogs, bør du forstå, at det ikke nødvendigvis er tilfældet.

Favoritter og underdogs er bedre hold

I sportsvæddemål er der to generelle grupper: favoritter og underdogs. En favorit vinder normalt en kamp oftere end en underdog. Der er dog nogle situationer, hvor en underdog kan give dig penge. I disse tilfælde skal du se på den markedssituation, som underdoggen spiller i, og være forberedt på at placere et væddemål på den.

Hvis du har planer om at satse på en favorit, skal du sørge for at være opmærksom på, hvordan holdet vil angribe sin modstander. En favorit spiller måske med en chip på skulderen eller har en grund til at slå et hold hårdt. Dette kan ende med at afgøre pointspredningen. Det er vigtigt at lave research på holdene, så du kan vælge de bedste væddemål.

Favoritter er mere tilbøjelige til at vinde end underdogs, og du betaler en præmie, hvis du vælger dem. Favoritterne har bedre stjernekraft og forventes at vinde flere kampe. Men de spiller ikke altid deres bedste kampe, og det kan være svært at satse på dem, hvis du ikke har en god fornemmelse for holdet.

Underdogs er også gode væddemål, hvis du satser på en kamp langt ude i fremtiden. Det gælder især, hvis underdoggen tager imod et hold, der er stærkt fantiseret. Denne type væddemål er ofte mere rentable, da underdoggen kan gå ubemærket hen og flyve under radaren.

Et andet vigtigt punkt at huske, når du vælger mellem favoritter og underdogs i sportsvæddemål, er det faktum, at en favorit ikke nødvendigvis behøver at blæse modstanderen ud. Selv hvis favoritten starter stærkt, er det usandsynligt, at de løber op i point. Favoritten vil ikke ønske at ydmyge sin modstander, da det kan ende med at forårsage alvorlige skader på deres stjernespillere.

Underdogs er et godt væddemål, hvis dit budget er stramt. At satse på en underdog er dog ikke den bedste løsning, hvis du lige er begyndt. Mange erfarne sportsvæddemålere fokuserer på at satse på favoritten og undgår at placere mindre indsatser. Det er også lettere at se underdog-muligheder, hvis du kan handicape spillet godt. Hvis du ønsker at fordoble dine penge, kan det være en god måde at satse på en underdog på.

Sportsvæddemål afhænger også af spreadet. I baseball har favoritholdet en fordel på +1,5 point i forhold til underdoggen. I ishockey er favoritten typisk favoriseret med mindst to mål. Det betyder, at favoritholdet skal vinde med to mål for at dække spreadet.

Collegefodbold er også et godt valg til sportsvæddemål, fordi det er mere forudsigeligt end dets professionelle modstykke. Favoritter som Oklahoma og Alabama har konsekvent været gode i løbet af det seneste årti. Det skyldes, at de ofte tiltrækker de bedste rekrutter. Derfor er det ofte en smart beslutning at satse på disse hold.

Selvom underdog kan være indbringende, er det heller ikke risikoen værd. Selvom en underdog måske ikke har en høj vinderprocent, har de stadig en stor chance for at sejre i en kamp. Når underdoggen vinder, tjener du en fortjeneste på væddemålet på 1 dollar.

Point spread betting er en anden mulighed for at satse på underdogs. Point spread bets er lidt sværere at forstå, men kan være lukrative. I modsætning til money line betting giver point spread bets dig en bedre chance for at vinde, selvom oddsene stadig er lavere end ved money line betting. Desuden vil væddemålslinjerne ændre sig, efterhånden som kampen nærmer sig.

If you have any questions regarding press material or usage, please do not hesitate to contact us.

 

Selected Press

The New York Times

An Ode to Acts of Kindness on the New York City Subway by Andre D. Wagner

2017

All Gone

The Finest of Street Culture

2016

Business Madame

Interview with Christian M. Andersen

2016

Print Magazine

Designer of the Week: Christian M. Andersen

2015

Highsnobiety

New Limited Edition Book About the History of Colette

2015

Hypebeast

A Look at the History of Colette

2015

Complex

30 Indie Magazines You Need to Know

2013

Coolhunting

New Print Project From Promising Danish Art Student

2012

 

Press Downloads

HERE_FOR_THE_RIDE_ANDRE_D_WAGNER_CREATIVE_FUTURE_P1290043_WEB (1).jpg

Here For The Ride

Andre D. Wagner
44 images / 17mb
COLETTE_THUMBNAIL.jpg

Colette & Creative Future

The History of the Colette Gallery
0 images / 0mb