Stop med at satse, når du begynder at tabe

Hvis du er ved at miste forstanden over din bettingafhængighed, er der et par måder, du kan stoppe dig selv på. Lav en stop-loss-grænse, hold styr på din økonomi, og behandl problemet ved kilden. Hvis du taber penge for hurtigt, skal du måske søge hjælp.

Stop med at satse, når du når en stop-loss-grænse

Stop-loss-grænser giver dig mulighed for at begrænse dine væddemål og træffe fornuftige økonomiske beslutninger. Det er en enkel og praktisk måde at forvalte dine penge på. Det er dog vigtigt at bemærke, at det at sætte en stop-loss-grænse ikke vil påvirke husets kant, så du vil ikke vinde eller tabe mere end en person, der aldrig stopper med at spille.

Selvom idéen om at sætte en stop-loss-grænse kan lyde svær at overholde, er det vigtigt at øve sig i selvkontrol og satse inden for en fastsat grænse for at undgå at miste alle dine penge på kort tid. Hvis du f.eks. har sat en grænse på 100 dollars, bør du stoppe med at spille, når du har tabt så mange penge. På samme måde bør du overføre dine penge til en separat konto, hvis du spiller med kontanter. Det er også vigtigt at bruge en stop-loss-grænse og opdele dit spil i sessioner for at bevare din bankroll.

Det er vigtigt at bruge en stop-loss-ordre som en backup-plan, hvis du taber et væddemål. En stop-loss-ordre kan hjælpe dig med at undgå at tage et tab, hvis aktiemarkedet bevæger sig ud over stop-loss-grænsen. Der er dog mange risici forbundet med at bruge stop-loss-ordrer, og hvis du bruger dem korrekt, kan du undgå unødvendige tab.

Opret en stop-win-grænse

En af de mest effektive måder at sikre, at du stopper med at satse, når du begynder at tabe, er at opstille en stop-win-grænse. Det kan du gøre ved at beregne din bankroll i enheder af 100. Dette vil gøre det nemmere at forstå størrelsen af hver indsats. Ideelt set bør du sætte en stop-tab-grænse, der passer til dit temperament og din betting-stil.

En måde at opretholde disciplin på er at have en separat bankroll til sportsvæddemål. Dette vil hjælpe dig med at bevare dine penge og din bankroll. Det vil også gøre det muligt for dig at være mere disciplineret. Dette vil hjælpe dig med at administrere dine penge og forbedre dine sportsbettingfærdigheder.

If you have any questions regarding press material or usage, please do not hesitate to contact us.

 

Selected Press

The New York Times

An Ode to Acts of Kindness on the New York City Subway by Andre D. Wagner

2017

All Gone

The Finest of Street Culture

2016

Business Madame

Interview with Christian M. Andersen

2016

Print Magazine

Designer of the Week: Christian M. Andersen

2015

Highsnobiety

New Limited Edition Book About the History of Colette

2015

Hypebeast

A Look at the History of Colette

2015

Complex

30 Indie Magazines You Need to Know

2013

Coolhunting

New Print Project From Promising Danish Art Student

2012

 

Press Downloads

HERE_FOR_THE_RIDE_ANDRE_D_WAGNER_CREATIVE_FUTURE_P1290043_WEB (1).jpg

Here For The Ride

Andre D. Wagner
44 images / 17mb
COLETTE_THUMBNAIL.jpg

Colette & Creative Future

The History of the Colette Gallery
0 images / 0mb