Fejring af ferien med sportsstjernerne

Ferier er en tid, hvor familierne samles for at spise, dele minder og se deres yndlingssportshold. Selv om nogle mennesker måske er imod tanken om sportsspil på disse helligdage, er der stadig mange, der nyder at se og deltage i kampene.

Heldigvis nyder mange atleter ikke kun ferien som en tid til at slappe af og slappe af, men også til at samle penge ind til velgørenhed. Her er nogle af de største sportsstjerner, der har benyttet deres ferier til at gøre netop dette!

1. Cristiano Ronaldos familieferie

Da Ronaldo voksede op, besøgte han ofte sin families ø Madeira i Portugal. Hans kærlighed til stedet afspejles i de opslag, han deler på Instagram med hashtagget #WhereIBornHome.

Hans kæreste Georgina Rodriguez har delt billeder af deres familieferie, og det er helt klart en tid for Ronaldo til at slappe af og tilbringe kvalitetstid med sine børn. Fodboldstjernen har delt et billede af ham på stranden med sine børn og har givet det en billedtekst med teksten 'Proud Dad' (stolt far).

Under deres ferie tog de også børnene med på en sejltur over en af de spanske Baleariske Øer. De sejlede i over fire timer og nød det varme vejr.

Turen gik dog ikke helt uden problemer. Toldagenter landede på deres yacht og foretog en inspektion, men det forhindrede ikke stjernen og hans familie i at nyde deres ferie.

2. Kylian Mbappes sommerrejse

Kylian Mbappe er allerede tilbage i Paris Saint-Germain-træningen efter en sommerferie, hvor han har tilbragt sin sommerferie med at nyde solen. På trods af at han ikke levede op til forventningerne med Frankrig ved VM, ser angriberen frem til at vende tilbage til sin PSG-rolle og sigter mod at vinde flere trofæer i sin karriere.

Ligue 1-giganterne var i stand til at holde på Mbappe på trods af stor interesse fra Real Madrid i sidste sæson, og nu vil den unge stjerne gerne kæmpe for europæisk hæder i år.

Han har været sensationel for PSG i denne sæson, hvor han har scoret 19 mål og assisteret fem gange i 20 kampe. Han er også en af finalisterne til denne sæsons pris for bedste FIFA-spiller for mænd sammen med Lionel Messi og Karim Benzema.

Den 20-årige angriber har været i sensationel form med sit hold i denne sæson, og det ser ud til, at han kommer til at spille en nøglerolle for PSG i næste sæson, da Neymar angiveligt er på vej tilbage til Barcelona. Ikke desto mindre er det endnu uvist, om Mbappe stadig vil være åben for at skifte til den spanske hovedstad denne sommer.

3. Jorginhos familieferie

Chelsea-stjernen Jorginho er blevet set nyde en familieferie med sin kæreste Catherine Harding i Marbella. Parret blev set have det sjovt i solen, da de nød lidt sjov i sandet sammen.

Den 30-årige har været sammen med Catherine siden 2020, og de har en søn ved navn Jax. Han er en professionel fodboldspiller, som har startet sin karriere med Veronas ungdomshold.

Som barn var Jorginho vidne til sine forældres skilsmisse, hvilket havde en stor indflydelse på hans liv. Da han så sin mor og far adskilt, blev han meget følelsesladet.

Da han var seks år gammel, rejste han til Italien med sin mor og begyndte at træne på en fodboldskole. Dette hjalp ham til at forbedre sine færdigheder og skabe sig et navn.

På trods af sine resultater har Jorginho aldrig taget sin mor for givet og betragter hende som den vigtigste person i sit liv. Han siger, at hun smittede ham med en kærlighed til fodbold, hvilket ikke ville være sket uden hende.

4. Jermain Defoe's familieferie

Jermain Defoe er en familiefar, hvis kærlighed til St Lucia har bragt ham tilbage til den caribiske ø år efter år. Den engelske angriber har været en fast gæst hos sin mor til livlige søndagsmiddage, hvor op til 20 personer sidder omkring bordet med ris og ærter, makaroniost og karrygeder.

Ud over maden blev gæsterne forkælet med sækkepibe-serenader og en steel bad. Gæsterne havde også mulighed for at danse til Luther Vandross' Always And Forever ved den overdådige ceremoni og reception.

The Sun rapporterede, at ingen af Defoes tidligere holdkammerater fra Rangers var til stede ved brylluppet, fordi de var på sommerferie eller på international tjeneste. Dog var Defoes gode venner Ledley King og Shaun Wright-Phillips til stede.

Nyheden kommer kun få måneder efter, at Defoe og hans kone Donna holdt et ekstravagant bryllup i Cliveden House i Berkshire. Det blev afsløret, at brylluppet ikke var officielt registreret.

If you have any questions regarding press material or usage, please do not hesitate to contact us.