5 måder at spille på til din fornøjelse

Sjove spil at spille med dine venner

Hvis du har en gruppe venner, kan du spille en række sjove spil med dem. Du kan f.eks. prøve Rødt lys, grønt lys, Pictionary og Hangman. Disse spil er nemme at spille og kan få en hel gruppe til at deltage. Hvis du er på udkig efter noget nyt at prøve, kan du prøve disse sjove spil.

Haj og fisk

Børn elsker Shark and Fish-lege, og de kan være en god måde at forbedre legepladsen på. Disse spil hjælper børnene med at udvikle en følelse af grænser og opbygge lyttefærdigheder. En sjov leg for børn er Haj og Minnows, hvor hajen siger Fishy, og Minnows går på tværs af legepladsen.

Du kan også lege haj- og fiskelege, der lærer børnene om dyrene. Et godt haj- og fiskespil hjælper børnene med at lære om farver og form. Det giver også børnene mulighed for at udvikle deres analytiske evner. Det er også meget sjovt at spille med hele familien. Bøger om hajer kan også være sjove for børn.

Rødt lys, grønt lys

Rødt lys, grønt lys er et simpelt, men effektivt kortspil. Dette hurtige og letlærte spil lærer børnene at følge instruktioner og forbedrer deres smidighed. Spillet kan spilles både indendørs og udendørs. Spillerne stiller sig på række over for hinanden, og læreren står over for hver spiller. Spillerne skal spille deres kort i rækkefølge. Den første spiller, der har spillet alle sine kort, vinder runden.

Den første person, der er færdig med runden, bliver leder af den næste runde. Det er vigtigt at være opmærksom for at undgå at blive fanget af en anden spiller. Hvis du er leder, kan du også udpege en målstregen. Målstregen vil bevæge sig væk fra spillerne, efterhånden som de når den.

Pictionary

Pictionary er et sjovt spil, hvor spillerne tegner et billede af et ord, og de andre spillere skal gætte ordet ud fra tegningen. Det er et spil, der hjælper folk med at slappe af og skaber bånd mellem holdkammerater og venner. Reglerne i dette spil er meget enkle og kræver ingen kompleks strategi eller færdigheder.

Pictionary kan spilles med en række forskellige materialer, der ligger rundt omkring i huset. Du kan f.eks. bruge blyantformede spillermarkører for at gøre spillet let at spille. Der er også farvestrålende kategorier og letlæselige skrifttyper.

Hangman

Hvis du er på udkig efter et simpelt ordspil, er Hangman måske det perfekte valg. Det er en sjov måde at øve stavning og ordforråd på, og det er godt for både børn og voksne. Dette ordspil kommer endda med en tilstand for to spillere, så du kan udfordre dine venner eller din familie. Der er ingen grænser for antallet af ord, du kan bruge, og en god strategi er at starte med vokaler. På den måde er der større sandsynlighed for, at du gætter det hemmelige bogstav korrekt. Men vær forsigtig; hvert forkert gæt koster dig et liv!

Dette spil kræver ingen forberedelsestid, og du kan spille med så mange personer, som du vil. Hangman er også en glimrende måde at udvide din viden om et bestemt emne på.

Lad være med at smile

Sætningen "Don't smile" har en meget enkel, men effektiv betydning. Det er en god måde at få dit holds opmærksomhed på. Det hjælper dem også til at holde fokus. Et smil kan distrahere dem fra den opgave, de skal løse, f.eks. når de forsøger at vinde en kamp.

Kahoot

Et af de mest populære og effektive uddannelsesværktøjer i dag er Kahoot. Det giver lærerne mulighed for at oprette udfordringer til lektier og præsentere dem på en interaktiv måde. Softwaren har også skabeloner til interaktive præsentationer, quizzer og spil. Eleverne kan spille disse spil i grupper eller individuelt. De kan også deles med klassekammerater, familie og venner. Kahoot anses for at være en "magisk spilændring" inden for uddannelse, fordi det tilskynder eleverne til engagement og deltagelse. Det skyldes, at det gør læring sjovt og engagerende.

Når du opretter din egen kahoot, kan du bruge en af de gratis skabeloner eller oprette en fra bunden. Kahoot har i øjeblikket seks typer kahoots, herunder kahoots til formativ vurdering, diskussioner, øvelses-staveøvelser og blind kahoots. Det er nemt og intuitivt at oprette en ny.

If you have any questions regarding press material or usage, please do not hesitate to contact us.

 

Selected Press

The New York Times

An Ode to Acts of Kindness on the New York City Subway by Andre D. Wagner

2017

All Gone

The Finest of Street Culture

2016

Business Madame

Interview with Christian M. Andersen

2016

Print Magazine

Designer of the Week: Christian M. Andersen

2015

Highsnobiety

New Limited Edition Book About the History of Colette

2015

Hypebeast

A Look at the History of Colette

2015

Complex

30 Indie Magazines You Need to Know

2013

Coolhunting

New Print Project From Promising Danish Art Student

2012

 

Press Downloads

HERE_FOR_THE_RIDE_ANDRE_D_WAGNER_CREATIVE_FUTURE_P1290043_WEB (1).jpg

Here For The Ride

Andre D. Wagner
44 images / 17mb
COLETTE_THUMBNAIL.jpg

Colette & Creative Future

The History of the Colette Gallery
0 images / 0mb