5 måder at spille på til din fornøjelse

Sådan sammenlignes de olympiske lege

Hvis du ønsker at sammenligne de olympiske lege og verdensmesterskabet i fodbold, er denne artikel noget for dig. Vi vil undersøge, hvordan disse to begivenheder er forskellige med hensyn til indtægter, seerpublikum og omkostninger. Det er sandsynligt, at du vil bemærke nogle få ligheder, men du kan også bemærke forskelle.

Sammenligner de Olympiske Lege og VM

Når det kommer til fodbold, er det svært at lave en sammenligning mellem VM og OL. Begge turneringer er enorme og tiltrækker fans af alle typer. Der er dog nogle forskelle mellem de to. I de olympiske lege står vinderen af ​​guldmedaljen på et forskudt podie, og nationalsangen spiller. Selvom dette er et fantastisk øjeblik for vinderen, er det ikke det samme med VM.

VM har mange fordele, herunder feel-good-faktoren for borgerne i værtsnationen. Et nyt stadionkompleks vil også resultere i yderligere investeringer, mens "feel-good"-faktoren vil øge fødselsraten. Det er kortsigtede fordele, men de langsigtede effekter er langt mere positive.

VM tiltrækker internationale investeringer, hvilket kommer værtsnationerne til gode. Desuden vil den ikoniske status påvirke det omkringliggende område og derved styrke byens omdømme. Dette vil også øge antallet af turister og investeringer til en by.

Indtægter

De Olympiske Lege og VM i fodbold genererer enorme mængder af indtægter til værtslandene. Mellem 2011 og 2014 rapporterede FIFA om samlede indtægter på 5,7 milliarder USD. FIFA tjener penge ved at sælge rettighederne og sælge billetter til konkurrencen. Desuden skaber FIFA privat rigdom ved at deltage i en korrupt udbudsproces og udpegelse af rettigheder. FIFA investerer ingen penge i infrastrukturen til konkurrencerne og høster i stedet enorme indtægter fra tv og markedsføringsrettigheder.

De Olympiske Lege er også utroligt populære og tiltrækker millioner af seere over hele verden. Som følge heraf øger FIFA licensindtægterne for spillene. Denne indtjening er enorm, især hvis man antager, at begivenhederne overværes af 50.000 mennesker hver. VM tiltrækker også international opmærksomhed, hvor tv-publikummet stiger hvert år.

OL-fodbold involverer 16 mandlige spillere, mens VM har 32 landshold. Begge turneringer afholder 64 kampe og har en knockout-fase. FIFAs verdensmesterskab har flere spil og tiltrækker flere penge fra den ordinære sæson end de olympiske lege.

Seende publikum

Seerpublikummet til VM-finalen 2018 i Rusland tiltrak mere end 1,1 milliarder seere verden over. De Olympiske Lege i Rio 2016 blev set af 3,6 milliarder mennesker. VM har historisk set trukket det største tv-publikum. VM i 2010 og 2014 trak hver 3,2 milliarder mennesker. Især VM-finalen tiltrækker flest seere. Det er dog usandsynligt, at seertal for sommer-OL 2024 i Paris når disse høje tal.

Den tidlige kamp i den olympiske hockeyturnering 2018 mod Rusland trak fænomenale 4,1 millioner seere. Den sene kamp mod Rusland tiltrak yderligere 6,4 millioner seere. I mellemtiden tiltrak semifinalekampen mod Canada 3,9 millioner seere. Generelt udnytter OL følelsen af ​​nationalisme mere end VM. Desuden konkurrerer amerikanske atleter i legene og bringer et væld af medaljer hjem.

I USA bliver OL og VM begge betragtet som store begivenheder, så seerpublikummet til fodboldturneringerne vil ikke være for forskellige. Sammenlignet med andre sportsgrene på tv er VM og OL næsten på lige fod.

Koste

Omkostningerne forbundet med at afholde OL og VM i fodboldspil varierer meget. Omkostningerne ved OL i Beijing i 2008 var omkring 40 milliarder dollars. Derimod er omkostningerne ved VM i fodbold anslået til at være mellem $5 og $8 milliarder. Udover præmiesummen indeholder VM også erstatninger og forsikringer. En guldmedalje til et vindende hold indbringer typisk omkring $37.500.

FIFA World Cup er en international sportsbegivenhed, der finder sted hvert fjerde år. Hver gang det afholdes, bliver et andet land værtsland. Mange lande byder mod hinanden om retten til at være vært for VM i deres land. Mange økonomer har dog sat spørgsmålstegn ved værdien af ​​at være vært for VM. Der er ingen afgørende beviser for, at afholdelse af et VM rent faktisk øger den økonomiske aktivitet, og størstedelen af ​​almindelige mennesker ser afholdelse af VM som spild af penge.

If you have any questions regarding press material or usage, please do not hesitate to contact us.

 

Selected Press

The New York Times

An Ode to Acts of Kindness on the New York City Subway by Andre D. Wagner

2017

All Gone

The Finest of Street Culture

2016

Business Madame

Interview with Christian M. Andersen

2016

Print Magazine

Designer of the Week: Christian M. Andersen

2015

Highsnobiety

New Limited Edition Book About the History of Colette

2015

Hypebeast

A Look at the History of Colette

2015

Complex

30 Indie Magazines You Need to Know

2013

Coolhunting

New Print Project From Promising Danish Art Student

2012

 

Press Downloads

HERE_FOR_THE_RIDE_ANDRE_D_WAGNER_CREATIVE_FUTURE_P1290043_WEB (1).jpg

Here For The Ride

Andre D. Wagner
44 images / 17mb
COLETTE_THUMBNAIL.jpg

Colette & Creative Future

The History of the Colette Gallery
0 images / 0mb