Uge 8 i NFL-sæsonen

Hver uge er der millioner af fans, der ser deres yndlingshold i NFL spille. De sidder klistret til deres sæder, mens de venter på at se, hvad der sker næste gang.

De er i stand til at se fodboldspillere med færdigheder, der spænder fra wide receiver til linebacker. Det er virkelig en fantastisk sport.

Divisionskampe

I løbet af NFL-sæsonen spiller hvert hold to gange mod sine divisionsmodstandere. Hvert hold spiller også en kamp mod hvert af de resterende hold i sin konference.

Ligaen har siden 2002 anvendt en rotationsformel til at planlægge disse kampe. Denne formel garanterer, at alle hold i en division hvert år har et ens program for hvert hold i en division.

Uge 1

NFL vender tilbage til kampene i denne weekend, og med det følger et væld af vigtige kampe. Nogle af disse kampe kan have indflydelse på resultatet af en divisionskamp eller en wildcard-plads i slutspillet, mens andre bare vil være underholdende.

Det bliver også en god mulighed for at se nogle af de rookie-quarterbacks, der blev taget i årets draft, tage fat på NFL-fodbold for første gang. Uanset om du ser disse uge 1 kampe eller ej, er her nogle af de vigtigste ting at vide om hver enkelt kamp.

Uge 2

Efter et vildt åbningssæt af NFL-kampe i uge 1, starter uge 2 med et par meget underholdende kampe. Den ene af dem er en tidlig AFC West-kamp mellem Kansas City og Los Angeles.

Det andet er en mandag aften kamp mellem Tennessee Titans og Buffalo Bills. For ikke at tale om et vigtigt AFC-opgør mellem Baltimore og Miami.

Uge 3

Uge 3 i NFL er spækket med en række spændende kampe. Fra Buffalo Bills mod Miami Dolphins til Baltimore Ravens mod New England Patriots er der en del kampe med playoff-betydning i denne uges kampe.

Et potentielt playoff-opgør mellem Tom Brady og Aaron Rodgers er også på programmet på søndag. De to veteran quarterbacks fik sejre i divisionskampe i sidste uge og er favoritter mod hinanden hos flere oddssættere.

Uge 4

Uge 4 i NFL-sæsonen starter torsdag aften og byder på masser af spændende kampe. Derudover er sæsonens første internationale kamp på programmet i London.

Som forventet har nogle klubber lignet Super Bowl-kandidater indtil videre, mens andre har svært ved at leve op til forventningerne. Her er nogle af de største takeaways og de tilbageværende spørgsmål fra uge 4.

Uge 5

Uge 5 bliver en stor uge i NFL. Den byder på endnu en kamp i London og flere afgørende divisionsopgør.

De forsvarende mestre fra Rams har fået en fantastisk start, men er ikke uden nogle bekymringer. De får brug for, at quarterback Jared Goff og hans offensive linje spiller godt i weekenden mod Cowboys.

6. uge

Uge 6 bliver en travl uge for NFL. Der er tre primetime-kampe og flere andre kampe, der kan få stor betydning for sæsonen.

Philadelphia Eagles er fortsat det eneste ubesejrede hold i NFL og står over for et Dallas Cowboys-hold, der er på en sejrsstime på fire kampe. Denne kamp vil få stor betydning for slutspilsbilledet, og den vil også være et stort seertal for tv-cheferne.

Uge 7

NFL har en masse kampe i uge 7, og nogle hold spiller om slutspillet. Ligaen ønsker at sende de kampe, der har størst betydning for slutspillet, på tv i bedste sendetid og på selvstændige spilletider for at tiltrække seere.

Philadelphia Eagles og New York Giants har kampe, der kan påvirke deres skæbne i slutspillet. Cowboys og Commanders har også store kampe.

Uge 8

NFL-kampene er tilbage igen, og uge 8 er fuld af kampe med hold, der kæmper om en plads i slutspillet.

Der er også flere matchups, der kan have store konsekvenser for de enkelte franchises fremtid. Det gælder bl.a. Jets-Patriots og 49ers-Rams, som er to af de mest spændende kampe på programmet.

Uge 9

NFL's uge 9-kampe er lettere end normalt, men der er stadig masser af kampe at se. Ugen åbnes med et Thursday Night Football-opgør mellem Philadelphia Eagles og Houston Texans, mens Baltimore Ravens lukker weekenden af med Monday Night Football mod New Orleans Saints.

En tendens, der er fortsat gennem hele dette års program, er, at NFL ser utrolig mange tætte kampe. Syv af de 12 kampe på odds og bettinglinjerne for uge 9 har en pointspredning, der er mindre end 3,5 point.

If you have any questions regarding press material or usage, please do not hesitate to contact us.