MGA Games og MGA Foundation

I løbet af de sidste 18 måneder har mange medlemsklubber henvendt sig til MGA Games for at få vejledning om udvikling af ungdomscaddier og softwaremuligheder. Caddie-programmer er en vigtig indgang til spillet, idet de introducerer unge mennesker til dets fordele og samtidig skaber morgendagens golfspillere og klubmedlemmer.

DAZN Bet-kunder kan nu nyde godt af MGA Games' førsteklasses katalog af lokaliserede spilleautomater, herunder de nye "Italian Celebrities"-titler.

Elkins Lake Men's Golf Association

Men's Association har til opgave at fremme en ånd af fællesskab blandt medlemmerne, at tilskynde til aktiv deltagelse i golf og relaterede aktiviteter, samtidig med at det er vigtigt, at spillet skal nydes. MGA yder også yderligere økonomisk støtte til programmer, der støttes af foreningen.

HUNTSVILLE - Sam Houston State vil være vært for en unik college-golfturnering mandag og tirsdag, når 19 herrehold og fire kvindehold mødes på Elkins Lake Country Club-banen til Bearkat Fall Classic.

Træner Sands' Elkins-hold tog deres program alvorligt, men han ønskede altid, at de skulle kunne slappe af og have det sjovt. Han introducerede engang et boccia-spil for holdet i Quail Valley, og det var en stor fornøjelse for dem alle. Han elskede at se dem smile og grine. Det var en af de mange ting, der gjorde ham til sådan en speciel person. Disse spillere fortsatte deres store karrierer inden for golfsporten, og nogle af dem spillede endda i PGA-turneringer.

MGA-fonden

MGA Foundation er golfsportens filantropiske arm og er fortaler for golfspillet ved at udvikle, fremme og støtte programmer og initiativer, der giver næring til en blomstrende, indbydende og bæredygtig fremtid. MGAF afholder mange af verdens førende professionelle og amatørmesterskaber, regulerer sporten via et globalt sæt regler for spil, udstyr og handicaps, yder forskning og innovation for at fremme spillet og opbevarer golfsportens mest omfattende historiske arkiv i MGA Museum and Library.

MGAF's GOLFWORKS-studerendepraktikantprogram er et signaturinitiativ, der støttes af Founding Partner MetLife, og som skaber meningsfulde sommerpraktikmuligheder for studerende i MGA's medlemsklubber i hele hovedstadsområdet. Desuden støtter MGAF juniorkonkurrencer, adgang til ungdomsgolf og caddie-initiativer, herunder årlige caddie-stipendiefonde.

Mission US er et prisbelønnet, grundigt undersøgt uddannelsesmedieprojekt, der giver unge mennesker mulighed for at fordybe sig i forandringsøjeblikke fra USA's historie. Dette spil tager komplicerede og følsomme emner op, og vi anbefaler, at undervisere/forældre gennemgår indholdet for at sikre, at det er egnet til deres elever/børn.

MGA/PGA Cup-matcherne

Denne årlige begivenhed, der er kendt som MGA Cup Matches, sætter hold af to amatørgolfspillere fra MGA op mod professionelle spillere fra Minnesota PGA i en Ryder Cup-lignende konkurrence. Hvert år inviteres medlemmerne til at deltage i begivenheden på grundlag af deres placering på MGA's spillerpointliste.

Deltagerne i MGA Cup Matches deltager i et af fire forskellige flight-mesterskaber og det samlede mesterskab. Hver række er single elimination, og kampene er planlagt til torsdag morgen på Live Oak med tee-tider, der meddeles på forhånd.

MGA-amatørerne fejede singlematcherne og vandt Four-Ball-matcherne med 27,5-12,5, hvilket er første gang i syv år, at MGA har vundet denne konkurrence. Holdet bestående af Ryan Conn og Paul Meyer var særligt imponerende, da de opnåede tre og et halvt point i Four-Ball-matchen mod de professionelle Grant Shafranski og Eddie Wynne. De opnåede også et point i singlematchen ved at besejre parret McCullough og Hernandez med 5 og 4.

Mission US

MGA Games' ledelses- og salgsteam afsluttede deres deltagelse i den 15. udgave af Enada Primavera, der betragtes som en benchmarkmesse for spilindustrien i Italien, på en god måde. Account managers og professionelle medarbejdere fra MGA Games' salgsteam ydede personlig service til alle besøgende på deres stand.

Mission US-projektet, der er udviklet til brug for elever på mellemtrinnet i klasseværelserne og andre steder, og som fordyber unge mennesker i forandringsøjeblikke fra USA's historie. Interaktive fortællende spil placerer eleverne i rige historiske omgivelser og giver dem mulighed for at træffe valg, der belyser, hvordan almindelige mennesker oplevede fortiden. Lærervejledninger indeholder et væld af ressourcer og aktiviteter, der viser den bredere sociale, politiske og økonomiske kontekst for de begivenheder og perspektiver, der indgår i hvert spil.

Det første af Mission US-spillene, "For Crown or Colony?", udforsker årsagerne til revolutionen gennem loyalisternes og patrioternes øjne i Boston i 1770. Lærervejledningen til dette kapitel indeholder detaljeret lærermateriale, herunder primærkildedokumenter og vurderingsrubrikker.

If you have any questions regarding press material or usage, please do not hesitate to contact us.

 

Selected Press

The New York Times

An Ode to Acts of Kindness on the New York City Subway by Andre D. Wagner

2017

All Gone

The Finest of Street Culture

2016

Business Madame

Interview with Christian M. Andersen

2016

Print Magazine

Designer of the Week: Christian M. Andersen

2015

Highsnobiety

New Limited Edition Book About the History of Colette

2015

Hypebeast

A Look at the History of Colette

2015

Complex

30 Indie Magazines You Need to Know

2013

Coolhunting

New Print Project From Promising Danish Art Student

2012

 

Press Downloads

HERE_FOR_THE_RIDE_ANDRE_D_WAGNER_CREATIVE_FUTURE_P1290043_WEB (1).jpg

Here For The Ride

Andre D. Wagner
44 images / 17mb
COLETTE_THUMBNAIL.jpg

Colette & Creative Future

The History of the Colette Gallery
0 images / 0mb