5 måder at spille på til din fornøjelse

Læs alt, hvad du kan finde om fodbold

Hvis din familie eller dine venner elsker fodbold, hvorfor så ikke læse alt, hvad du kan få fingrene i? Denne artikel omhandler flere bøger, der kan hjælpe din fodboldfan i gang. Læs Chris Browns essays, Kirwins bog og Hirshey og Bennetts bog. Der findes også nogle bøger om fodboldens historie, som er meget sjove og indsigtsfulde. Der er en bog derude for enhver fan og ethvert budget! Du skal bare sørge for at vælge den rigtige!

Få dine fodboldfans til at læse denne bog

For fodboldfans vil denne bog være en fornøjelse. Det er en historiebog om spillets mest berømte klubber. Fotografier i farver viser de store fodboldholds opkomst og fald gennem årene. Den er også et godt udgangspunkt for yderligere læsning. Fans i alle aldre vil nyde denne bog! Få dine fodboldfans til at læse denne bog! Du vil blive overrasket over den dybde af information, du kan finde.

Chris Brown's essays

Hvis du leder efter det bedste essay om fodboldstrategi uden for trænerrækkerne, er du kommet til det rette sted. Smart Football af Chris Brown er den vigtigste blog om emnet uden for trænerrækkerne. Regelmæssige læsere af denne blog vil vide, at den er et ugentligt besøg værd. Det er svært at følge med i hans artikler, men han har en måde at gøre det hele værd. Det er på tide, at du læser hans essays om fodboldsporten.

Kirwins bog

Denne bog vil give dig den grundlæggende viden om fodbold, og vil også lære dig om alle positioner i spillet. Kirwin anses af nogle trænere for at være den klogeste mand i spillet. Han har også lavet medietræning, og har en masse indsigt. Han går i detaljer om hver enkelt position i angrebet og forsvaret og besvarer ofte stillede spørgsmål. Derudover diskuterer han nylige hændelser som Jimmy Grahams strid med New Orleans Saints.

Hirshey og Bennetts bog

Hirshey og Bennetts bog er en fremragende ressource for alle, der seriøst ser fodbold. Forfatterne giver en historie om spillet, et detaljeret kig på stjernerne og et kig på nogle af de mest berygtede dårlige beslutninger. Bogen er ikke kedelig, og skrivestilen er professionel med et øje for absurditeter, som kun sport kan levere.

David Peace's bog

Hvis du nogensinde har set en fodboldkamp og undret dig over, hvorfor spillet er så fascinerende, så er David Peace' bog om spillet noget for dig. Peace kombinerer i sin bog fodboldhistorie og biografi med et personligt perspektiv på spillet. Peace voksede op i Yorkshire og har skrevet Red Riding Quartet og GB84, en nyfortolkning af minearbejdernes strejke. Hans bøger om fodbold er også meget læseværdige. Han har engang sagt, at han planlagde en bog om Geoffrey Boycott.

David Bufords bog

"Reading Everything You Can About Football" er en yderst underholdende og informativ guide til alt, hvad der har med fodbold at gøre. Hvis du er en ægte fodboldfan, vil du blive glad for at vide, at Bufords bog er et årti forud for den fordybende non-fiction-trend. Bufords bog er et fascinerende studie af fodboldmobbernes verden og den tiltrækning og frastødning, som publikumsproblemer medfører. Det er en øjenåbnende beretning om verdens mest voldelige sport.

David Edmundson's bog

Hvis du er interesseret i den amerikanske fodboldkultur, kan du ikke ignorere Mark Edmundsons essay "Athletes: A Guide to America's Game". Den anerkendte essayist ser tilbage på det overgangsritual, han oplevede som high school-fodboldspiller, og afslører de større sandheder bag America's Game. Football lærer unge mænd holdarbejde og selvdisciplin, og det hylder også vold.

If you have any questions regarding press material or usage, please do not hesitate to contact us.

 

Selected Press

The New York Times

An Ode to Acts of Kindness on the New York City Subway by Andre D. Wagner

2017

All Gone

The Finest of Street Culture

2016

Business Madame

Interview with Christian M. Andersen

2016

Print Magazine

Designer of the Week: Christian M. Andersen

2015

Highsnobiety

New Limited Edition Book About the History of Colette

2015

Hypebeast

A Look at the History of Colette

2015

Complex

30 Indie Magazines You Need to Know

2013

Coolhunting

New Print Project From Promising Danish Art Student

2012

 

Press Downloads

HERE_FOR_THE_RIDE_ANDRE_D_WAGNER_CREATIVE_FUTURE_P1290043_WEB (1).jpg

Here For The Ride

Andre D. Wagner
44 images / 17mb
COLETTE_THUMBNAIL.jpg

Colette & Creative Future

The History of the Colette Gallery
0 images / 0mb