Fordelene ved at tage en inaktiv ferie

Der er mange fordele ved at tage en inaktiv ferie. De omfatter reduceret stressniveau, forbedret immunforsvar og vægttab. Disse fordele er dog ikke langsigtede. I stedet kan de forekomme i korte perioder. Disse pauser kan være i form af korte ferier eller længere perioder med inaktivitet.

Reduceret stressniveau

Undersøgelser har vist, at det at tage en ferie kan sænke stressniveauet betydeligt. Mens personer, der ikke tog på ferie inden for det seneste år, vurderede deres stressniveau til 5,3 ud af 10, rapporterede de personer, der tog på ferie, om et reduceret stressniveau på 4,1 og 5,0 ud af 10. At tage på ferie kan også øge kreativiteten og reducere antallet af hjertesygdomme.

En ferie kan hjælpe dig med at føle dig rolig, helbrede dig og nulstille dit energiniveau. Stress kan påvirke dit fysiske og mentale helbred, især hvis du konstant er under pres på arbejdet. Du kan dog maksimere fordelene ved at holde ferie ved at holde jævnligt ferie.

Forbedret immunforsvar

Der er ingen tvivl om, at fysisk aktivitet og motion er godt for dit immunforsvar. En undersøgelse, der blev offentliggjort i tidsskriftet Aging Cell i 2018, viste, at fysisk aktivitet forbedrede immuniteten, mens fysisk inaktivitet forværrede den. Fysisk aktivitet er dog ikke den eneste faktor, der påvirker immuniteten. Andre faktorer, såsom kronisk stress, kan påvirke immunsystemets evne til at bekæmpe infektioner.

Vægttab

At tage en inaktiv ferie kan hjælpe dig med at tabe dig ved at reducere stressniveauet. Ferie giver kroppen mulighed for at slappe af og genetablere sin naturlige rytme, hvilket gør det muligt for binyrerne at reducere mængden af stresshormoner som f.eks. kortisol. Disse hormoner har en indvirkning på stofskiftet, adfærden og det generelle helbred. Øget kortisol er ofte forbundet med vægtøgning. Ved at reducere mængden af stresshormoner forbedres kroppens vægttabsbestræbelser.

Når du er på ferie, er du mere tilbøjelig til at spise færre kalorier, end du normalt ville spise. Hvis du ikke er aktiv på ferien, kan du blive nødt til at springe måltider over. Mange feriegæster rapporterer dog, at de taber sig, mens de er på ferie, og det kan skyldes, at de spiser mere opmærksomt. Mange feriegæster rapporterer også, at de spiser mindre, end de ville gøre i løbet af en arbejdsuge, fordi de har travlt med sightseeing.

 

If you have any questions regarding press material or usage, please do not hesitate to contact us.

 

Selected Press

The New York Times

An Ode to Acts of Kindness on the New York City Subway by Andre D. Wagner

2017

All Gone

The Finest of Street Culture

2016

Business Madame

Interview with Christian M. Andersen

2016

Print Magazine

Designer of the Week: Christian M. Andersen

2015

Highsnobiety

New Limited Edition Book About the History of Colette

2015

Hypebeast

A Look at the History of Colette

2015

Complex

30 Indie Magazines You Need to Know

2013

Coolhunting

New Print Project From Promising Danish Art Student

2012

 

Press Downloads

HERE_FOR_THE_RIDE_ANDRE_D_WAGNER_CREATIVE_FUTURE_P1290043_WEB (1).jpg

Here For The Ride

Andre D. Wagner
44 images / 17mb
COLETTE_THUMBNAIL.jpg

Colette & Creative Future

The History of the Colette Gallery
0 images / 0mb