5 måder at spille på til din fornøjelse

Følg Boxing News

Hvis du elsker boksning, bør du følge med i sportens nyheder. Denne kampsport spilles på PPV og foregår i mænds og kvinders divisioner. Det er en af de ældste sportsgrene, og den har en rig historie. Der er mange forskellige måder at følge boksning på. Du kan f.eks. abonnere på Ring TV-kanalen og se kampe hjemmefra.

Boksning er en singlesport

Boksning er en singlesport, hvor deltagerne kæmper mod hinanden ved hjælp af deres næver og handsker. Sporten overvåges af en dommer eller en kommission og er underlagt regler og bestemmelser. Der findes flere typer boksekampe, herunder kvinde- og herrekampe. Hver kamp varer tre minutter. Vinderen er den, der har fået flest point.

Der spilles både i mændenes og kvindernes divisioner

Boksning er en kampsport, der spilles med handsker og en dommer. Formålet med spillet er at slå sin modstander ud ved at ramme ham eller hende med en kombination af slag. I løbet af spillet scorer bokserne point for vellykkede slag, som dommeren og et dommerpanel vurderer.

Det er en kampsport

Boksning er en af de ældste former for kampsport. Den blev udviklet så tidligt som 1500 f.Kr. på øen Kreta. I oldtiden blev kampene afholdt på åbne marker og varede, indtil en af deltagerne blev alvorligt såret. Boksningens moderne form begyndte at opstå i Europa, især i Storbritannien, og blev efterhånden populær på verdensplan.

Den spilles på PPV

Boksning er en sport, der er blevet spillet på PPV i mange år. Sportens popularitet gjorde den til et naturligt valg for dette format, som gjorde det muligt for boksefans at betale et fast beløb for at se en boksekamp. Historisk set var boksning en sporadisk begivenhed, så PPV-boksning har vist sig at være en rentabel mulighed for mange selskaber. I øjeblikket er der flere måder at se boksning på PPV på.

Det har en lang historie

Boksning går tilbage til begyndelsen af det 18. århundrede. Den blev først kæmpet på øer og pramme, og kampene blev ofte sponsoreret af saloner. Det var så populært, at mange saloner blev omdannet til bokse-"klubber", hvor mænd kunne spille boksekampe og slippe for kvinder.

Den har en rig kultur

Boksningens kultur er dybt indlejret i verdenshistorien. Dens oprindelse kan spores tilbage til begyndelsen af det 18. århundrede, hvor kampe med bare knoer først blev populære. Sporten blev set som et kommercielt foretagende af smarte penge, og aristokratiet blev fascineret af den.

Den er populær over hele verden

Boksning er en af de mest populære sportsgrene i verden, der tiltrækker millioner af tilhængere og genererer millioner af dollars i præmiepenge. Det er også en populær tilskuersport med millioner af tilskuere, der ser kampe over hele verden. Sportens intensitet og hurtige action gør den til et hit blandt sportsfans.

Den har en rig historie

Boksning er en olympisk sport, der har en historie, der strækker sig over mere end to tusind år. Den er vokset i popularitet og udøves i hundredvis af lande. I USA er boksning blevet et kulturelt og socialt fænomen. Siden sin begyndelse har boksning produceret mange sportshelte og legender. I dag er professionel boksning en blomstrende forretning og en international sport, der har opnået en hidtil uset popularitet.

If you have any questions regarding press material or usage, please do not hesitate to contact us.

 

Selected Press

The New York Times

An Ode to Acts of Kindness on the New York City Subway by Andre D. Wagner

2017

All Gone

The Finest of Street Culture

2016

Business Madame

Interview with Christian M. Andersen

2016

Print Magazine

Designer of the Week: Christian M. Andersen

2015

Highsnobiety

New Limited Edition Book About the History of Colette

2015

Hypebeast

A Look at the History of Colette

2015

Complex

30 Indie Magazines You Need to Know

2013

Coolhunting

New Print Project From Promising Danish Art Student

2012

 

Press Downloads

HERE_FOR_THE_RIDE_ANDRE_D_WAGNER_CREATIVE_FUTURE_P1290043_WEB (1).jpg

Here For The Ride

Andre D. Wagner
44 images / 17mb
COLETTE_THUMBNAIL.jpg

Colette & Creative Future

The History of the Colette Gallery
0 images / 0mb